Detail info
Close

DUO DU REVE

CONCENTUS MORAVIAE 2022
DUO DU REVE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Duo du Rêve
Jana Jarkovská / flétna
Bohumír Stehlík / klavír

Program:
Antonín Rejcha: Sonáta G dur op. 54 pro klavír a flétnu
Jiří Teml: Pohádka (premiéra)
Bohuslav Martinů: Sonáta pro flétnu a klavír H. 306
Pavol Šimai: Sonatina pro flétnu a klavír

Máte chuť prožít pohádkový večer? Přijďte do překrásného freskového sálu milotického zámku a nechejte se do snů zavést půvabným programem, který pro festival přichystala dvojice vystupující již přes deset let jako mezinárodně velmi úspěšné Duo du Rêve. Po „romantickém klasikovi“ Rejchovi nás čeká světová premiéra skladby Jiřího Temla, jehož skladby flétnistka Jana Jarkovská s oblibou uvádí a nahrává, dále vzletná Martinů Sonáta a hravá Šimaiova Sonatina… zvuk desetikárátové zlaté flétny značky Verne Q. Powell Jany Jarkovské vás dokáže vyvést třeba i z labyrintu v místní zámecké zahradě!

Další info: Děti, které nedosáhly věku 6 let, zdarma bez vstupenky a bez nároku na sedadlo / Sleva pro studenty, Sleva pro seniory ve věku 65 let a více, Sleva pro držitele průkazu ZTP a pro držitele průkazu ZTP/P a pro doprovod držitele průkazu ZTP/P (jedna osoba) - cena po slevě je uvedena v označení slevy v nákupním košíku - nárok na slevu je třeba prokázat odpovídajícím dokumentem při vstupu do místa konání / bezbariérový přístup NEUVEDENO

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top