Detail info
Close

HOLEŠOVSKÁ REGATA 2014

HOLEŠOVSKÁ REGATA 2014

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Poprvé v historii bude festival v letošním roce dvoudenní. V pátek 20. června vystoupí fenomenální písničkář Jaromír Nohavica se speciálním koncertem. Předvečer před Nohavicovým koncertem vystoupí kapely Jazzzubs, Staří Psi a duo Radványi-Beňo zpestří divákům čekání na hlavní hvězdu pátečního večera.

Sobotním headlinerem programu bude stále populárnější kapela Kryštof. Dalším účinkujícím bude slovenská skupina NO NAME. Prvních tisíc návštěvníků sobotního festivalového dne dostane hned u vchodu do areálu zámeckých zahrad dárek, a to DVD NO NAME TOUR LIVE 2006. Na pódiu se objeví také Jaroslav Uhlíř s kapelou, který zazpívá nejznámější písničky z celé své kariéry. ZADÁCI, Support Lesbiens, Polemic, Jiří Schmitzer, Znouzectnost. Chybět nebudou ani regionální umělci – Jitka Šuranská, Elko Band a další.

Živo bude také na vodním kanálu. Nemůže chybět Mistrovství Holešova (a světa) v přejezdu vodní lávky ani Soutěž netradičních plavidel. Dále se budou dračí lodě, aquazorbingové koule a další doprovodné akce. Více naleznete ZDE.

Vzhledem k velkému zájmu o vstupenky apelují pořadatelé na včasný nákup. Kapacita areálu je totiž omezená. V tomto období jsou vstupenky ještě pořád k dostání za zvýhodněné ceny, s blížícím se datem festivalu se budou postupně zvyšovat.
Veškeré informace o programu, cenách vstupenek a technické organizaci jsou průběžně aktualizovány na webových stránkách festivalu www.holesovskaregata.cz a také na FB stránkách.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture HOLEŠOVSKÁ REGATA 2014
Top