Český mejdan s Impulsem odhaluje program!

Přípravy na letošní domácí hudební akci roku jdou do finále. Už počtvrté míří do pražské O2 areny Český mejdan s Impulsem. Téměř pětihodinový koncert, který u nás nemá obdoby, spojí 19. října dvanáct velkých jmen české a slovenské populární hudby.

Začínáme v 18:00 skupinou Slza, která slíbila naživo zahrát svou našlápnutou novinku Hoď tam trsa. A pak sérii osvědčených hitů jako Holomráz, Katarze nebo Lhůta záruční.

Žily, Ty a Tvoja sestra nebo Lekná = skupina No Name, to je jasné. Také No Name budou mít pro návštěvníky koncertu něco nového - filmovou písničku I prokletí může být štěstí. Následují Mandrage. Takže i Travolta, Motýli nebo Šrouby a matice. Tahle plzeňská kapela se určitě postará o to, abyste vyplavili své Endorfiny.

Další část koncertního maratonu otevře HurikánDalibor Janda. Až mu bude na pódiu smutno, přivede dceru Jiřinu Annu. Hned potom bude arena patřit Mekymu Žbirkovi, který už několikrát dokázal, že jeho hity 22 dní nebo Múr našich lások nestárnou. Duet Skúška snov se Zlatým slavíkem z roku 1982 zazpívá Katarína Knechtová a přidá i svůj vlastní repertoár.

Pořádně vysoko letos vystoupala hvězda Marka Ztraceného. Podařilo se mu naši největší halu zaplnit a na Českém mejdanu si dá generálku na vlastní únorové koncerty.

Ještě překvapení od Petra Koláře. Tentokrát sáhne do repertoáru zpěváka, se kterým ho pojilo velké přátelství.

To už se blížíme do finále. Za hlasy tří našich hvězdných zpěvaček: Hany Zagorové, Heleny Vondráčkové a Lucie Bílé. Ať s nimi zpívá celá hala! Spěchám, Maluj zase obrázky, Dlouhá noc, Sladké mámení, Haňa Zaňa, Most přes minulost, to je jen malá ochutnávka z toho, co během večera uslyšíte naživo.

Programem také letos provázejí Vlasta Korec a Petr Vondráček. A abychom nezapomněli na velké orchestry: Boom!Band Jiřího Dvořáka, který doprovází elitní české sólisty a Hudební skupinu Petra Maláska, který už neodmyslitelně patří k Lucii Bílé.

Ukončení koncertu očekáváme kolem 23:15, to aby diváci stihli večerní spoje.

Poslední lístky jsou k dostání v prodejní síti Ticketportal v cenovém rozmezí 640 Kč – 2590 Kč.

Producenty koncertu jsou Rádio Impuls, Stratex Communication a Bestsport.

Top