Vánoce v O2 areně

Unikátní projekt spojující populární a klasickou hudbu se vrátí příští rok 17.12.

Premiérový ročník koncertu vybraných hvězd za doprovodu symfonického orchestru zanechal silný zážitek. Spojení písní sedmi špičkových sólových interpretů v jedinečných aranžích hradecké filharmonie skvěle zapadlo do sváteční atmosféry.

Vánoce v O2 areně 2023 tak přinesly únik z předvánočního shonu a neopakovatelnou atmosféru. Na jeden večer obklopily tisíce fanoušků opravdovým hudebním zážitkem. Téměř dvouhodinový koncert neměl slabé místo, známé písně ve zcela odlišném pojetí dostaly v O2 areně úplně jiný rozměr. Málokdy se totiž sejde sedm špičkových sólových interpretů, sedmdesát hudebníků Filharmonie Hradec Králové a šedesát členů pěveckého sboru Permoník Karviná.

Na konci fenomenálního večera, kdy se na jednom pódiu vystřídali Richard Krajčo, Eva Burešová, Pokáč, Kateřina Marie Tichá, Dasha Ondřej Ruml či Adam Plachetka zůstala jediná otázka. Koho vánoční koncert v O2 areně předčasně nadělí pod pomyslný zážitkový stromeček příští rok? Tato výjimečná akce totiž nemůže zůstat bez pokračování.

Předprodej na Vánoce v O2 areně 17.12.2024 startuje 21.12.2023. Nejlepší místa si zajistíte právě teď v oficiální prodejní síti Ticketportal.

Více informací naleznete na stránkách www.vanocevarene.cz.

Top