Palo Habera a skupina TEAM se vrací na česká podia v rámci Habera & TEAM TOUR 100!!

A je to tady! Čekali jste dlouhých pět let! Palo Habera se skupinou TEAM vyráží na své výroční turné po největších českých halách. Kapela se rozhodla, že spolu se svými fanoušky oslaví stovku. A to šedesátiny Pala Habery a čtyřicet let trvající kariéru skupiny TEAM!

Jako exkluzivního hosta si skupina vybrala zpěváka Petra Bende s jeho kapelou, který vystoupí ve svém bloku před koncerty kapely Team v Pardubicích, Brně, Zlíně, Třinci a na podzim v Ostravě a Praze. Kapela v čele s Petrem Bende slaví 20. výročí na hudební scéně a toto turné bude dalším mezníkem v jeho kariéře!

Koncerty TEAM 2024!!
Pardubice - Enteria Arena - 2.5.2024
České Budějovice - Budvar Arena - 4.5.2024
Brno - Winning Group Arena - 7.5.2024
Zlín - Zimní stadion Ludvíka Čajky - 9.5.2024
Třinec - Werk Aréna - 11.5.2024
Praha - O2 arena -29.11.2024
Ostrava – Ostravar aréna – 14.12.2024

PETR BENDE - umělec napříč hudebními žánry
Zpěvák, skladatel, multiinstrumentalista, ale především muzikant, který nikdy neřešil hudební styly. Vydal již několik autorských alb, byl oceněn a nominován v mnoha prestižních hudebních kategoriích, je uznáván a respektován hudebními kritiky. Kdykoli potká některý ze svých oblíbených hudebních nástrojů, vezme jej do rukou a hraje pro potěšení sobě i ostatním. Roky si razí svoji cestu napříč žánry, které ho oslovují, a v nichž se cítí hudebně šťastný. Jediným kritériem je pro něj vlastní pocit sounáležitosti s daným tématem, živé koncerty a autorská tvorba. Na koncertech s Paľo Haberou a skupinou Team vystoupí se svou kapelou Petr Bende Band, kterou založil již v roce 1997 a je složena ze skvělých hudebníků. Petr Bende si připravil energický program, kde proplouvá žánry jako jsou pop, rock, folk, ale dotkne se i lidové hudby v netradiční úpravě. Čeká vás jedinečný zážitek plný poctivé živé muziky a radosti.

Vstupenky v prodeji v oficiální síti Ticketportal.

Top