ZÁPAS LEGEND Česko vs. Slovensko - 25 let od zlatého Nagana

Tento okamžik se zapsal do historie naší země! Uplynulo od něj 25 let a my si v Zápase legend s bohatým doprovodným programem připomeneme 25 let od zlatého hokejového Nagana!

V legendárním zápase nastoupí proti sobě Česká a Slovenská reprezentace.

Na ledovou plochu areny přijaly možná naposledy pozvání největší hvězdy hokeje. V čele uvidíte zlaté naganské borce – Jaromíra Jágra, Jiřího Šlégra, Martina Ručinského, Martina Procházku, Jaroslava Špačka nebo Martina Straku.

Týmy doplní a před vašimi zraky vystoupí i hokejoví velikáni, kteří reprezentovali své země na mistrovství světa, olympijských hrách, ale také své týmy doma i v zámoří – jmenovitě Patrik Eliáš, Petr Nedvěd, Ľubomír Višňovský, Miroslav Šatan, Marián Gáborík, Marián Hossa, Richard Zedník, Richard Lintner a Ondřej Pavelec.

Zápasem legend, 25 let od zlatého Nagana v O2 areně, bude provázet včetně bohatého doprovodného programu geniální moderátorské duo Libor Bouček a Marcel Forgáč.

Pro diváky jsme připravili show hodnou této vzpomínky. Setkání s hvězdami, autogramiáda, charitativní dražba dresů a mnoho soutěží pro vás.

Únorový zápas legend navazuje na první zápas česko-slovenských týmů, který se uskutečnil 4. září na zimním stadionu Ondřeje Nepely v Bratislavě v rámci akce Legendy jsou zpátky. Vítězství 5:4 si tehdy odnesl český tým. Odnese si ho i z O2 areny?

Top