Eric Clapton se po mnoha letech vrací do O2 areny

Britský kytarista, zpěvák a hudební skladatel Eric Clapton opět potěší fanoušky v České republice. Po dlouhých letech čekání se letos znovu objeví v pražské O2 areně. Koncert, který bude součástí letního turné po Evropě, se uskuteční 5. června 2022.
Pražské publikum se kromě největších hitů, mezi které patří Leyla nebo Tears in Heaven, může těšit také na Claptonovy dlouholeté spolupracovníky Nathana Easta (basová kytara), Paula Carracka (klávesy), Chrise Staintona (klávesy), Doyla Bramhalla II (kytara) a vokalistky Sharon White a Katie Kissoon.

Všechny vstupenky zakoupené na původní pražský termín (29.5.2020) nebo náhradní (23.5.2021) termín koncertu zůstávají nadále v platnosti i na nový termín koncertu (5.6.2022) a není potřeba je vyměňovat.

Jako předkapela vystoupí The Bluesanovas, německá bluesová skupina, která si získává publikum nejen svým retro přednesem. Trojnásobné držitele ceny „German Blues Award“ si jako doprovod na nadcházející turné pozval samotný Eric Clapton. Kapela zatím vydala dvě alba a EP, která produkovali v legendárním Sun Studio v Memphisu.

Prodej vstupenek na nový termín pokračuje v sítích Ticketportal.

OFICIÁLNÍM PRODEJCEM NA AKCE V O2 ARENĚ JE TICKETPORTAL. ZA PLATNOST VSTUPENEK ZAKOUPENÝCH U JINÝCH PRODEJCŮ NERUČÍME.

Top