André Rieu díky velkému zájmu přidává druhý koncert v pražské O2 areně


Vzhledem k obrovskému zájmu o pražský koncert přidává výjimečný nizozemský houslista a skladatel André Rieu i druhý koncert, který se uskuteční 2. června 2022 v O2 areně.

„Moji drazí přátelé v České republice, s velkým nadšením vám mohu oznámit, že přidáváme druhý pražský koncert 2. června 2022! Moje koncerty jsou o sdílení: sdílení lásky, smíchu, zpěvu. Sdílení radosti z krásné hudby a waltzu v průběhu celého večera. Můj orchestr, sbor, sólisté a já se už moc těšíme, až se budeme moci konečně vrátit na podium ve vaší krásné zemi. A já vám slibuji, že vás donutíme zapomenout na všechny zármutky. Donutíme vás zapomenout na všechny starosti. Strávíme spolu dva večery plné štěstí a hudby, které ale nikdy nezapomenete! Z celého srdce vám děkuji za věrnost a za to, že jste součástí naší velké “rodiny Andrého Rieu”. Prosím, zůstaňte zdraví a příští rok se potkáme během dvou večerů plných krásné hudby! S láskou, André”, vzkazuje André Rieu svým českým fanouškům.

André Rieu se vrátí do Prahy s kompletním orchestrem, sólisty a sborem v rámci tříhodinových koncertů.

Vstupenky na první koncert, který se uskuteční 1. června 2022, jsou v prodeji v síti Ticketportal a na www.andrerieu.com. Jedná se o přesunutý koncert. Vstupenky zakoupené na původní termín koncertu (5. června 2020) nebo náhradní termíny (11. listopadu 2020 či 21. května 2021) platí na nový termín 1. června 2022 a není potřeba je vyměňovat.

Vstupenky na nově přidaný koncert 2. června 2022 jsou v prodeji v síti Ticketportal a na www.andrerieu.com.

Houslový virtuóz André Rieu zpřístupnil klasickou hudbu milionům lidí po celém světě a přeměnil valčík na mezinárodní senzaci. Nedávno rozšířil svůj rekord v kategorii nejvýdělečnějšího klasického umělce v historii Billboard Boxscore. I nadále zůstává jedním z nejnavštěvovanějších klasických umělců, který předčí v prodeji vstupenek světové popové i rockové hvězdy. Rieu rozhýbal davy fotbalových fanoušků hudbou Šostakoviče a prodal přes 40 milionů alb. Do jeho romantického a radostného repertoáru patří směsice lehké klasiky, valčíků, filmových melodií, opery i popových písní v podání jeho orchestru Johanna Strausse, největšího soukromého orchestru na světě. Jeho koncerty jsou také vizuálním zážitkem, od pohledu na Andrého Rieu a jeho hudebníky, kteří na podium slavnostně přicházejí přímo z obecenstva a cestou se zdraví s fanoušky, až po honosné kostýmy a rozsáhlou obrazovku za orchestrem s nádhernými záběry šitými na míru pro každou skladbu.

Každoročně André Rieu vystupuje pro více než půl milionu fanoušků. Jeho YouTube videa nasbírala přes miliardu zhlédnutí a na Facebooku sleduje “Krále valčíku” 8 milionů fanoušků. Jeho poslední album “Jolly Holiday” se umístilo v TOP 10 v několika zemích včetně žebříčku UK Pop.

André Rieu není jenom na jeden večer. Je na celý život!

Top