Detail info
Close

Anastacia

Anastacia

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ANASTACIA KONEČNĚ OPĚT V PRAZE!
Ve čtvrtek 16. 7. 2009 společnost JVS GROUP exlusivně přiváží tuto světovou megastar do pražské Tesla Areny.
Velký a dlouho očekávaný návrat této charismatické zpěvačky a textařky s nezaměnitelným hlasem bude podpořen comebackovým studiovým albem "HEAVY ROTATION“. Se změnou nahrávací společnosti (album vychází pod labelem Mercury Records, UK) mění Anastacia také svou image. Tato krásná sexy plavovláska přijede do Prahy v rámci celosvětového turné a českému publiku slibuje jedinečnou show!
První ohlasy ze stran fanoušků prozrazují, že zájem o lístky je mimořádně velký, proto se vyplatí neváhat a rychle si je obstarat.

Vstupenky můžete též zakoupit a vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!
Cena vstupenky ZTP/P a ZTP 490,- Kč, doprovod jedné osoby zdarma. Pro vozíčkáře je připravena vyvýšená rampa v sektoru stání poblíž sektoru 103 a jejich doprovod může strávit koncert u rampy, pokud se z prostorových důvodů nepodaří zajistit sezení na rampě. Pro ostatní držitele průkazů ZTP/P a ZTP požadujících slevu jsou určeny vstupenky v sektorech IV. cenové kategorie, přednostně sektory 208 a 209.
Tyto vstupenky na požádání v call centru Ticketportal, Tel: 224091439,
rezervace@ticketportal.cz

Anastacia - jméno řeckého původu a znamená "znovuzrození"
Zaregistrovali jsme ji až jako finalistku prestižní soutěže talentů MTV The Cut. Pak již nic nestálo v cestě jejímu debutovému singlu I'm Outta Love, za nějž byla později nominována na Evropskou hudební cenu MTV v kategorii Největší objev.

Civilní jméno: Lyn Newkirk
Narozena: 17.9.1973
Znamení: Panna
Přezdívka: Stacy, Stage, Ana, Stacia
Momentálně žije: Los Angels, New York
Matka: Diane Hurley, divadelní herečka
Otec: Robert Newkirk, barový zpěvák
Sourozenci: sestra Shawn, bratr Brian

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top