Detail info
Close

MAGNUM (GB): The Visitation Tour 2011

MAGNUM (GB): The Visitation Tour 2011

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MAGNUM + special guest
The Visitation Tour 2011
Support: Gwyn Ashton
12.3.2011. 20:00 hod., PRAHA, Exit Chmelnice, Koněvova 219
Vstupné 590,- Kč
Britský klenot melodického hardrocku se vrací do Prahy! Po vydání nové studiové desky The Visitation(leden 2011) vyráží Magnum opět na světové turné. Skupinu Magnum zakládají začátkem sedmdesátých let v anglickém Birgminghamu zpěvák Bob Catley a kytarista Tony Clarkin.
Debutují v roce 1978 albem Kingdom Of Madness. Průlomovým počinem bylo ale až teprve v pořadí třetí studiové album Chase The Dragon z roku 1982. Trojlístek dalších studiových alb - On A Storytellers Night (1985), Vigilante (1986, producent Roger Taylor z Queen), a Wings Of Heaven (1988), jejich pozici definitivně upevňuje. V té době se kapela může pyšnit i účastí na největších britských festivalech osmdesátých let – hrají před desítkami tisíc diváků v Readingu, Doningtonu i ve Wembley.
Začátkem 90. let přesouvají Magnum své aktivity do USA. Po osmileté odmlce a potřebném dobití baterek kapela překvapivě hlásí návrat na scénu zdařilým albem Breath Of Live (2001), kterým navazuje na nejsilnější momenty své kariéry. Toto své comebackové album Magnum ještě nesporně překonávají dalšími vydanými alby - Brand New Morning (2004) , Princess Alice & The Broken Arrow (2007) a Into The Valley Of The Moonking(2009).
Jarní evropské turné zavede kapelu podruhé v historii do Prahy, kde se druhou březnovou neděli představí v Retro Music Hall v sestavě Tony Clarkin – kytara, Bob Catley – zpěv, Al Barrow – basa, Harry James – bicí a Mark Stanway – klávesy. 
www.ozzyapotkan.cz
www.magnumonline.co.uk   

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture MAGNUM (GB): The Visitation Tour 2011
Top