Detail info
Close

Ferdinand Fest

Ferdinand Fest

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

FERDINAND FEST

Další festival začíná!
Pořadatel festivalu, agentura JV agency se rozhodla osvěžit hudební scénu dalším rockovým festivalem, který jak doufá, si získá přízeň lidiček, kteří mají rádi festivalovou atmosféru. První ročník s pivním názvem FERDINAND Fest se tedy bude konat v historických prostorách pivovaru Ferdinand v Benešově u Prahy ve dnech 25.6 – 26.6.2010. Začínáme 25.6.v 19.000 hodin ve vinárně U suchý dršťky, kde vás pobaví folkrockové písničky Milana Valenty od 19.00 a od 20.30 zahraje pnkrocková kapela Civilní obrana. Od 22.00 potom promítneme kultovní festivalový film „A bude hůř“.Což v tomto případě není pravda, protože to hlavní na své návštěvníky teprve čeká. 26.6. – v sobotu od 13.00 vám prostory pivovaru Ferdinand nabídnou nejen svoje skvělé pivo, ale také hudební zážitky, které zajistí kapely:
Matyas
Jinovatka
Vagyny Dy Praga
Keks
The Prague Conspiracy
Lucie Kostelecká a band
Lakeside X
Prowizorium

Vstupné: Předprodej: Ticketportal – 170 Kč
                                   pátek na místě: 190 Kč – platí pro oba dny
                                   sobota na místě 220 Kč

Mimo piva Ferdinand a občerstvení, se dále můžete těšit na ohňovou show, lanové centrum, s ukázkami a především na příjemnou rodinnou festivalovou atmosféru.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Ferdinand Fest
Top