Detail info
Close

LET IT ROLL Open Air 2010

LET IT ROLL Open Air 2010

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Let It Roll open air festival
23. – 24. 7. 2010
Pískovna Oplatil, Staré Ždánice u Pardubic
line-up: Sub Focus feat. MC I.D. (UK), High Contrast (UK), London Elektricity (UK), DJ Marky & MC Stamina (BR / UK), Matrix & Futurebound (UK), Spor (UK), Marcus Intalex (UK), Calibre (UK), Original Sin (US), Cyantific (UK), Chris Renegade (UK), Evol Intent (US), Temper D (UK), Gemini (UK), MC Wrec (UK), MC Coppa (UK) & many more
Line-up letního festivalu Let It Roll se konečně rozšiřuje o další drum & bassové hvězdy. Kromě již známého výběru High Contrast, London Elektricity, Marky & Stamina MC, Matrix & Futurebound a Temper D na list přibyli Sub Focus & MC I.D., Marcus Intalex, Calibre, Original Sin, MC Wrec a MC Coppa.
Sub Focus se po více než roce vrací na hlavní stage akce Let It Roll, a to jako autor nejlepšího alba loňského roku, které pojmenoval jednoduše Sub Focus. Kromě drum & bassových party trháků na něm nabídl třeba i houseové vypalovačky a dubstepový kousek. 
Američan Original Sin sklidil za rok 2009 velké ovace díky albu Grow Your Wings, které ho představilo nejen jako tvůrce pure jump-upu, ale hlavně jako inovativního krejčího - oblékl totiž oldschool do nového, nadčasově znějícího kabátu. Do line-upu kromě těchto dvou top producentů přibývají MCs I.D.., Wrec a Coppa.
Radio 1 Take Control stage se v pátek promění v přehlídku fajnšmekrovin. Těšit se můžete na Soul:ution, tedy noc pod taktovkou labelu Soul:R. Ve stanu zahrají majitel vydavatelství, Marcus Intalex, producent, vměstnávající do svých tracků vlivy Detroit techna a dále Calibre, jeden z nejpovolanějších průkopníků soulful drum & bassu a liquid funku. Let It Roll pro své fanoušky připravil sérii warm-up parties, na nichž bude možné zakoupit vstupenky za výhodnější cenu.
Více informací naleznete na www.letitroll.cz.  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture LET IT ROLL Open Air 2010
Top