Detail info
Close

Cyndi Lauper

Cyndi Lauper

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Legendární hlas Cyndi Lauper zazní na břehu Vltavy!

Americká zpěvačka italského původu a hvězda 80´ let vystoupí v rámci svého letošního celosvětového turné v Praze. Premiérové vystoupení v České Republice se uskuteční na zahajovacím koncertu k otevření Freestyle Parku v pražských Modřanech!

Cyndi Lauper se objevila na světové hudební scéně s nálepkou holky, která se chce bavit. Nyní, po více než 20ti letech a 25ti milionech prodaných hudebních alb dokazuje, že je to hlavně její srdce a duše, které dokážou i dnes táhnout zástupy fanoušků. Se svým posledním aktuálním albem "Brink Ya To The Brink" potvrdila svojí pozici jedné z nejvíce okouzlujících, inovativních a vzrušujících umělkyň skrz mnohé generace.

Cyndi Lauper prošla během své kariéry mnoha různými žánry, ať už se jednalo o rock, pop, dance-pop až přes elektronickou hudbu, kde spolupracovala i s takovými světovými esy, jako je např. Axwell nebo Peet Astrom, ale i tak zůstane v povědomí zejména svými obrovskými hity jako "Time After Time", "True Colours" nebo "Girls Just Want To Have Fun".

True Colours:
http://www.youtube.com/watch?v=tbZDjnWtK1A

Time Afrer Time:
http://www.youtube.com/watch?v=5EogAI9Xtvs

Cyndi Lauper má na kontě 13 nominací na Grammy (jednu proměněnou), 2 Emmy Awards, 2 American Music Awards, 7 American Music Video, 18 MTV Awards a stala se prvním umělcem v historii, který měl 5 singlů ze své debutové desky v americké top 10. Mimo hudby se Cyndi věnuje také své herecké, spisovatelské a režisérské dráze. Celkem si zahrála v 12ti celovečerních filmech a hostovala v mnoha televizních pořadech.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top