Detail info
Close

CHRIS CORNELL (USA)

CHRIS CORNELL (USA)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Americký zpěvák Chris Cornell přijede se svojí kapelou 21. června do pražského klubu Roxy. Cornell se proslavil především jako frontman a autor písní ve známých rockových kapelách Soundgarden a Audioslave. Jeho hlas mohou ale znát i fanoušci Jamese Bonda, v roce 2006 zpíval v písni, která běží v podkresu úvodních titulků filmu „Casino Royal“. Svojí poslední deskou „Scream“, která vyšla letos v březnu v produkci hvězdného Timbalanda, vyvolal řadu kontroverzních reakcí. Podle sdělení managementu se mohou fanoušci v Praze těšit především na rockový koncert se skladbami z éry obou super kapel, ale i na sólový materiál. Chris Cornell je známý svým fenomenálním hlasem, který má prý rozsah čtyř oktáv. Není mu cizí téměř žádný hudební styl, jak ukázal třeba v soulovějším projektu „Temple of the Dog“, ve kterém představil světu budoucího frontmana Pearl Jam Eddieho Veddera.
Kapela Soundgarden ze Seattlu se stala průkopníkem svého žánru, jejich syrový a temný zvuki spolu s Cornellovými ostrými texty a pronikavým zpěvem si získal řadu příznivců, inspiroval také pouliční módu a design. V roce 1989 se stali Soundgarden první kapelou se Seattlu, která podepsala smlouvu s velkým labelem. Na přelomu tisíciletí se spojil se třemi hudebníky z rapově rockové kapely Rage Against The Machine a vytvořili Audioslave – superskupinu, jejichž tři alba dosáhla na vrcholky prodejních hitparád. Nyní se věnuje sólové kariéře.
www.chriscornell.com
www.charm-music.cz.  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top