Detail info
Close

DESKA ROKU 2008

DESKA ROKU 2008

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Deska roku je slavnostní předání ocenění za nejprodávanější hudební nosiče, nejhranější a také nejstahovanější písně za předcházející rok. Poprvé byly tyto ceny vyhlášeny v roce 2003. Hlavním smyslem Desky roku je upozornit fanoušky populární hudby na nejúspěšnější hudební tituly za uplynulé období. Záznam slavnostního večera odvysílá mediální partner ceny Televize Prima v úterý 17.února 2009 ve 21:20 hod.
Ceny Deska roku budou letos uděleny v následujících kategoriích:
Nejprodávanější debutové album interpreta - objev roku
Nejprodávanější deska - skupina
Nejprodávanější hudební DVD
Nejprodávanější deska - zpěvák
Nejprodávanější deska - zpěvačka
Nejprodávanější deska - zahraniční interpret
Nejprodávanější interpret na internetu
Nejposlouchanější píseň roku na rozhlasových stanicích
Předávání cen doprovodí svými vystoupeními řada předních umělců, mezi jinými Lucie Vondráčková, Katarina Knechtová, Gipsy.cz a Petr Kolář s Monikou Absolónovou, kteří zazpívají duet z chystaného muzikálu Mona Lisa. Slavnostním večerem bude provázet moderátor a herec Petr Vondráček, diváci se v tomto netradičním prostředí setkají také s Petrem Lesákem, Pavlem Zunou, Danou Morávkovou, Petrem Šiškou, Lukášem Hejlíkem nebo Lumírem Olšovským. Kromě Televize Prima jsou mediálními partnery Frekvence 1 (letos poprvé místo ČRo), regionální Deníky, Deník Šíp, iDnes.cz, Rytmus života, Šťastný Jim, a iLegálně.cz. 
www.cenydeskaroku.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top