Detail info
Close

BACKYARD BABIES (SWE)

BACKYARD BABIES (SWE)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Rock’n’roll is death? Pankáči, rockeři, metloši, inženýři, popeláři! Všichni jste zváni na mejdan v duchu dřevního punk’n’rollu, k tanci a poslechu budou hrát legendy tohoto žánru BACKYARD BABIES, které doprovodí jejich čeští obdivovatelé PHANTOMS ON FIRE.
"Život je od toho, abychom si jej užili a ne někde hnípali hlínu!" (Backyard Babies) Svou velkou celoživotní párty zahájili Backyard Rabies v roce 1987 v malém skandinávském městečku Nässjö a již brzy se zařadili mezi jeho nejslavnější rodáky. Na svědomí to měla již jejich prvotina z roku ´93 s názvem „Diesel & Power“, ale největší ohlas vzbudila deska „Total 13“, která se nesla v duchu glam punkové klasiky a byla srovnávána s nejlepšími kousky kapel jako RAMONES nebo NEW YORK DOLLS. Přeskočíme následující tři alba a posuneme se do současnosti, kdy právě vychází nové album „Backyard Babies“, které vzbuzuje podobné ohlasy a emoce jako právě oslavované „Total 13“. BB na něm jasně deklarují, že dokud budou naživu, rock’n’roll nikdy nezemře. Deska je plná přímočarých vypalovaček se silnými melodiemi a poctivými riffy a především z ní čiší odzbrojující nadšenost. Oproti jiným žánrově spřízněným kapelám zní BB mnohem odlehčeněji a melodičtěji, zejména kvůli výrazným refrénům, které místy chytají až popový nádech. Nabízí se zde srovnání například se SOCIAL DISTORTION. BB se s novou deskou rázně připomněli všem těm, kteří v závislosti na masivním přílivu žánrově podobných mladých kapel zapomínají na to, kdo že je tady vlastně králem. „FUCK OFF AND DIE!“ www.obscure.cz www.shindy.cz www.rockcafe.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top