Detail info
Close

PAUL GILBERT (USA)

PAUL GILBERT (USA)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Legendární kytarový virtuos PAUL GILBERT zahraje v rámci světového turné v PRAZE!
Vyhlášený vtipálek s dechberoucí kytarovou technikou, uznávaný pedagog a autor, člověk, schopný zahrát vše od metalu přes blues či funky po poprock, člen aktuální americké šňůry superprojektu G3 (spolu se Satrianim a Petruccim) – to vše a mnohem více je PAUL GILBERT.
Paul se začal věnovat hudbě už v 5 letech. V 15 už koncertoval nejen po okolních klubech se svou kapelou Tau Zero, ale dokonce si ho také všiml kytarový magazín „Guitar Player“, kde byl postaven vedle takové hvězdy jako byl Yngwie Malmsteen. V roce 1984 se Gilbert přestěhoval do Los Angeles a navštěvoval Guitar Institute of Technology, kde učil a učí dodnes! Krátce nato zakládá kapelu Electric Fence, která se v roce 1986 mění na Racer X. Debutové album kapely „Street Lethal“ vychází ještě téhož roku, ale v roce 1987 se Gilbert nadchnul pro kapelu Mr.Big, se kterou dosáhl vrcholu popových hitparád s baladou „To Be With You“. V roce 1996 se však rozhodl kapelu opustit. Tak začala jeho sólo kariéra kytaristy, zpěváka a autora písní. První debutová sólo deska „King Of Clubs“ vychází v roce 1997 a mnoho dalších následuje. Mezitím Paul dokonce k velkému potěšení všech fanoušků znovuobnovuje kapelu Racer X, která vydala dalších 8 alb. Paul v sobě objevuje všechny své hudební vášně.
Máme se vskutku na co těšit, Paul Gilbert přiveze nejen nové songy s poslední sólo desky, ale také starší hitovky kapel Mr. Big a Racer X!!!
Více na www.obscure.cz  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top