Detail info
Close

Moscow City Ballet

NÁRODNÍ DIVADLO
Moscow City Ballet

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Nejproslulejší baletní představení Labutí jezero a Louskáček
v provedení Moscow City Ballet v Praze!

PETR ILJIČ ČAJKOVSKIJ

Choreografie Victor Smirnov-Golovanov / Ludmiła Nerubashchenko

MOSCOW CITY BALLET

Slavný soubor, který založil významný choreograf Victor Smirnov-Golovanov, a v němž vystupují tanečníci s klasickou ruskou baletní školou, je slavný na celém světě. V letošním roce Moscow City Ballet slaví 30. výročí své umělecké dráhy a bude vystupovat na výjimečném místě, v Divadle Hybernia, kde pražskému publiku předvede svá výjimečná představení: Labutí jezero a Louskáček. Pro představení Moscow City Ballet jsou charakteristické nádherné kostýmy, působivá choreografie, magické osvětlení a nádherná scéna.
LABUTÍ JEZERO
Představení, které publikum miluje. Labutí jezero je příběh o boji dobra se zlem, o síle lásky a citech, které překonají hranu života a smrti. Úspěch tohoto představení je založen na skvělé hudbě a vzrušující choreografii, která vysoce emotivními tanečními sestavami interpretuje nejen lásku Odetty a Siegfrieda.
LOUSKÁČEK
Představení nazval The New York Times nádherným a dech beroucím, je to cesta do krajiny snů. Malá dívenka dostane dárek v podobě louskáčku na ořechy, který se ve snu mění v prince z pohádky a ona v princeznu. Louskáček je představení, které se bude líbit i těm divákům, kteří balet vidí poprvé, včetně dětí.

"Moscow City Ballet přímo okouzlil publikum. Každá sekunda jejich vystoupení je hodna pozornosti. A po představení publikum odchází ze sálu jako očarované…" The Star (UK)

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO, Přízemí / sekce ZTP/P-DISABLED je určena pro vozíčkáře, pro držitele průkazu ZTP/P a pro jejich doprovod / Každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top