Detail info
Close

FUNKDOOBIEST - O2 World Music Fest

FUNKDOOBIEST - O2 World Music Fest

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Funkdoobiest: Hip-hop a funk zavítá do Prahy
Již tradičně se O2 Sázavafest chystá představit návštěvníkům ve svém podzimním “World“ kabátě. Do pražského Abatonu přichází třetí ročník O2 World Music Festu. A ani letos příznivci world music určitě nebudou ochuzeni o zahraniční interprety.
První odtajněný headliner festivalu je losangeleské uskupení Funkdoobiest, jejichž vystoupení bude pro české fanoušky premiérou. Legendární kapela v čele s charismatickým Jasonem Vasquezem, známým spíše pod pseudonymem SonDoobie, se zapsala do podvědomí svým prvním hitem The Funkiest již v roce 1992. Následovalo úspěšné album Which Doobie U B?, které obsahovalo mimo jiné i hity jako Freak Mode, Wopbabalubop a Bow wow wow. Mezi klasiku undergroundu se zařadilo i jejich druhé album Brothas Doobie s funkovým singlem XXX Funk nebo údernějším Rock On. Po třetím albu Troubleshoots nastala několikaletá odmlka, kterou SonDoobie vyplnil svým vynikajícím sólovým alby The Funk Superhero a Doobie Deluxe, na kterých je karibský beat doplněn perfektním rapem. Poslední počin Funkdoobiest je dlouhoočekávané album The Golden B-Boys, které se vrací rytmy k čistému hip-hopu z let 80. a 90. Za zmínku také stojí, že cover alba zhotovil Sonův soused, legenda graffiti, Galo “MAKE“ Canote.
Přijdťe si poslechnout karibské svěží rytmy hip-hopu do pražského Abatonu ve čtvrtek 25. září 2008 od 18,00 hodin.
Více informací na www.sazavafest.cz.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top