Detail info
Close

HEIDENFEST 2008

HEIDENFEST 2008

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

HEIDENFEST -nová bitva na obzoru!
4.11. ZLÍN, Masters of Rock Café www.mastersofrock.cz  
FINNTROLL (Fin), PRIMORDIAL (Irl), ELUVEITIE (Swi), EQUILIBRIUM (Ger), CATAMENIA (Fin) a MANEGARM (Swe) dopřejí světu sílu své pohanské spirituality! Do věhlasného Masters Of Rock Café dorazí 4.11.2008! FINNTROLL – šílení trollové, kteří hrají své rozpustilé hudební kousky v hloubi finských lesů. Někdy však svůj les opouští, aby postrašili sem tam nějaký ten klub. FINNTROLL oslavují „Troll Metal“ ve své nejčistší ryzosti, což znamená že jde o velmi rychlý metal kombinovaný s folklórními hymnami, jsou originální, geniální, vtipní!PRIMORDIAL – ponuré melodie PRIMORDIAL vznikají hluboko v melancholických srdcích. Na svých black metalových základech vytváří tito Irští folk metalisté až neobvykle děsivou atmosféru, která halí krvácející lidské emoce temným závojem. V jejich písních sídlí krásně extrémní vyjádření hlubokého žalu.
ELUVEITIE – nová vlna Folk Metalu! Svým originálním, moderním, melodicky death-metalovým zvukem jsou tito švýcaři často označováni jako senzace v oboru! Tato kapela opravdu zaručuje silný závan čerstvého vzduchu!EQUILIBRIUM – aneb konec čekání! Po 3 letech se tito němečtí pohanští hrdinové vrací s novou deskou „Sagas“. CATAMENIA – okouzlena mýty skládá CATAMENIA melodické black-metalové symfonie, naplněné děsivě chladnou mystikou.
MANEGARM – nejen hrají vikingský metal, ale oni ho i uctívají, zbožňují a žijí pohanským stylem života. Jejich kombinace agrese, black metalu a impozantního folkového talentu je jedinečná a je pravou značkou kapely. Pozor všem! FINNTROLL, PRIMORDIAL, ELUVEITIE, EQUILIBRIUM, CATAMENIA a MANEGARM se už nalodili! Připravte se na velký příchod Ragnaröku!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top