Detail info
Close

SUBCULTUREFEST 2008

SUBCULTUREFEST 2008

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

SUBCULTURE FEST 1.-2.8. 2008 PRAHA – DŽBÁN
Z kapacitních důvodů měníme místo konání SUBCULTURE FESTU! Našli jsme idelání a lepší místo, které nabízí nejen komfort koupaliště nebo lepší dopravní dostupnosti,ale hlavně větší kapacitu. SUBCULTURE FEST se koná na koupališti DŽBÁN, PRAHA 6. Kapacita areálu je 8000 návštěvníků.
Line-up:
THE MISFITS (USA) - Lze-li o nějaké kapele prohlásit, že je skutečným kultem, pak jsou to právě The Misfits. Kapela, která stála u zrodu punku (vznikla v roce 1977!), je jednou z nejvlivnějších hudebních událostí minulého století a která přežila vše, včetně své vlastni desetileté klinické smrti. Misfits U zrodu kapely stáli Jerry Only (baskytara) a zpěvák Glenn Danzig. Jejich styl vycházel z přímočarého punk rocku, který byl však okořeněnen o silné melodie a zpěvné vokály navazující na tradici rock'n'rollu 50' let. Dalším znakem, který tuto kapelu odlišoval od ostatních "obyčejných" punkových bandů, byla jejich záliba v béčkových horrorech, jejichž atmosféru přenášeli The Misfits nejen na pódium. Po náročném vyjednávání s managementem se nám podařilo ulovit tuto hvězdu první velikosti na exkluzivní show, která bude jediným a posledním koncertem MISFITS pro EVROPU v roce 2008!
THE HOTKNIVES (UK) - legendární 2tone/ska! Jedna nejhitovějších ska kapel na světě!
DEADLINE (UK) - Liz a její streetpunk banda z Londýna opět vrací úder!
SPICY ROOTS (DE) - klasické rocksteady/Ska
EVIL CONDUCT (NL)- The Voice of Oi z Holandska poprvé v ČR!
CHURCH OF CONFIDENCE (DE) - parádní rock’n‘roll/punk combo z Německa!
THE AGITATORS (BEL) - belgický united Streetpunk no.1
Další kapely zveřejníme již brzy na www.subculturefest.cz!  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top