Detail info
Close

ROCK FOR PEOPLE 2008

ROCK FOR PEOPLE 2008

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Rock for People 2007 je dávno za námi a celý produkční tým se nyní (uprostřed zimy) probírá z podzimního polospánku. Booking na rok 2008 je v plném proudu, ale první jména odhalíme asi až v průběhu února. Minimálně tak dlouho totiž budou trvat náročná jednání s managementy kapel, které bychom vám v létě rádi dovezli. Už dnes však můžeme odhalit datum konání. Čtrnáctý ročník Rock for People se bude konat opět ve Festival Parku v Hradci Králové ve dnech 2. – 5. července 2008. K těm dobrým zprávám patří samozřejmě to, že další ročník RFP bude ještě lepší, než všechny předchozí ročníky dohromady. Bude více skvělých kapel, více šťastných návštěvníků, budou se prodávat balónky, záchody budou čistší, voda bublavější, tráva zelenější. Bude lepší zvuk, milejší ochranka, pořadatelé nebudou ve stresu, nedojde k žádným zraněním, ve stanovém městečku bude vládnout všeobjímající atmosféra přátelství a vzduchem se budou šířit vysoké duchovní energie. Jo. A nebude pršet.

Jen krátce poté, co festival Rock for People oznámil první zahraniční jména pro letošní ročník, přichází pořadatelé s fantastickou novinkou. Letos do Hradce Králové přivážíme za podpory t-music hvězdy první velikosti - KAISER CHIEFS!

Sleva pro držitele karet ISIC, ALIVE, ITIC - 100,- Kč

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top