Detail info
Close

Anneke van Giersbergen

Anneke van Giersbergen

Datum: 18. května 2024
Místo: Masters of Rock Café
Adresa: Tyršovo nábřeží 5497, Zlín

Vstupenky

sobota
18
kvě. 2024
20:00
Anneke van Giersbergen

Informace o akci

Sympatická Holanďanka ANNEKE VAN GIERSBERGEN ve zbrusu nové show na jaře ve ZLÍNĚ!

ANNEKE VAN GIERSBERGEN – Heavy Strings – 18.5.2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café

Milá, sympatická a vždy usměvavá Nizozemská zpěvačka ANNEKE VAN GIERSBERGEN miluje hudbu. Tuto nekonečnou lásku si vypěstovala už jako velmi mladá dívka. Vždy ráda poslouchala pop music, zpívala s Barbrou Streisand a Kate Bush. To se pak změnilo, když jí její starší bratr seznámil s heavy rockem. Hymnické písně, silné vokály a temná atmosféra z ní okamžitě udělaly metalistku.

ANNEKE je známá především svým dlouholetým působením v roli frontmanky melancholic-metalové kapely THE GATHERING, ale už v té době se dokázala prosazovat i sama a dokázala úspěšně rozjet i svou sólo kariéru. V roce 2021 požádala nizozemská talk show Anneke, aby na oslavu 40. výročí Metallicy zahrála „Nothing Else Matters“ se smyčcovým kvartetem. Hudební aranžér Ruud Peeters udělal opravdu překrásné ztvárnění této metalové hymny a nápad na novou spolupráci byl na světě.

Toto turné ANNEKE nese název „Heavy Strings“, což už samo o sobě naznačuje, v jakém stylu se bude tentokrát hrát. Setlist bude obsahovat široký výběr heavy muziky, od hymen Iron Maiden a power balady od Scorpions až po klasiku Black Sabbath, a to vše provedené v působivých poloklasických úpravách pro smyčcové kvarteto, klavír a zpěv.

Tohle bude hudební lahůdka pro všechny milovníky klasického metalu a pro všechny fanoušky ANNEKE, ale nejen to, tento koncert dokáže velmi silně zapůsobit i na všechny opravdové milovníky klasické hudby! Tohle bude přátelé koncert par excellence!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Anneke van Giersbergen
picture Anneke van Giersbergen
picture Anneke van Giersbergen
picture Anneke van Giersbergen

Na mapě

google maps
Top