Detail info
Close

WAX TAILOR (FR)

MEETFACTORY
WAX TAILOR (FR)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Francouzský producent Wax Tailor se vrací do Prahy, tentokrát i s kapelou
Trip-hop/hip-hopový „mistr zvuku“ Wax Tailor zavítá v úterý 6. prosince 2011 do MeetFactory, aby na pódiu upekl jeho charakteristickou „filmovou“ směs živých nástrojů, scratchingu a samplingu. Součástí 6-členného živého doprovodu se představí také zpěvačka Charlotte Savary, kterou můžete znát z jejich hitovky „Seize The Day“.
Jean-Christophe Le Saoût, v hudebním světe známý jako Wax Tailor získal světové uznání svým hravým mixováním prvků hip hopu, trip hopu a downtempa s jazzem, soulem nebo samply z filmů. Často bývá přirovnáván ke jménům DJ Shadow či Portishead a jeho hudba by skvěle sedla do katalogu vydavatelství Ninja Tune. Již vlastním nákladem vydané debutové album Tales Of The Forgotten Melodies z roku 2005 získalo skvělý ohlas u fanoušků a tím pádem o rok později i reedici u amerického labelu Decon a JC podnikl světové turné se spřízněným producentem RJD2. O dva roky později vyšla další výjimečná desku Hope & Sorrow, na kterém hostovala i zmíněná Charlotte Savary, ale také Sharon Jones, Ursula Rucker nebo rapperka Voice. Album bylo nominováno na francouzskou cenu Victoires de la Musique a US Indie Music Award. V roce 2009 vyšlo zatím poslední album s názvem In The Mood For Life. V Praze se Wax Tailor představil již před třemi lety, tenkrát jako solitér. V prosinci se do metropole vrací i s 6-člennou instrumentální kapelou (smyčce, dechy, kytary, zpěv a MC), kterou bude samotný JC „kontrolovat“ zpoza gramofonů … 
www.waxtailor.com/index.php?lang=eng
www.meetfactory.cz  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture WAX TAILOR (FR)
Top