Detail info
Close

Splašené nůžky

Divadlo Kalich
Splašené nůžky

Místo:

Originální forma hry je založena na komunikaci herců s publikem, které přejímá vládu nad vývojem děje.

Vstupenky

Informace o akci

SPLAŠENÉ NŮŽKY

Nic, co jste dosud zažili v divadle, se nepodobá tomu, co vás čeká nyní. Splašené nůžky jsou detektivní komedie, která všude, kde byla uvedena, láme divácké rekordy. Dokonce byla opakovaně zapsána do Guinnessovy knihy rekordů mezi nejdéle uváděné činoherní tituly na světě.
Originální forma hry je založena na komunikaci herců s publikem, které přejímá vládu nad vývojem děje. V téhle detektivce zkrátka o tom, kde je vrah, rozhodují diváci. Herci jsou tak vystaveni nečekaným situacím, jež zvládají s komediální bravurou.

 

Herecké obsazení

Dalibor Gondík
Otakar Brousek ml.
Ladislav Županič
Ivana Jirešová
Zbyněk Fric
Jaroslava Brousková

 

Autor: Paul Pörtner 
Překlad: Petr Novotný 
Režie: Petr Novotný 
Scéna: Ivo Žídek 
Kostýmy: Lucie Loosová 
Výběr hudby: Dalibor Gondík 
Asistent režie: Zbyněk Fric


Délka představení: 150 minut včetně přestávky

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Splašené nůžky
picture Splašené nůžky
picture Splašené nůžky
picture Splašené nůžky
picture Splašené nůžky
picture Splašené nůžky
picture Splašené nůžky
picture Splašené nůžky
picture Splašené nůžky

Změny a upozornění

JAK POSTUPOVAT V PŘÍPADĚ ZRUŠENÝCH NEBO PŘESUNUTÝCH AKCÍ V SOUVISLOSTI S COVID-19

Parlament České republiky přijal v květnu 2020 zákon č. 247/2020 Sb. (v říjnu 2020 novelizován zákonem č. 448/2020 Sb.), o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí. Tento zákon upravuje vztah organizátorů akcí a jejich zákazníků tak, aby zákazníci nepřišli o své peníze a pořadatelé získali prostor pro vyřešení mimořádné situace, kterou nemohli předvídat a nemohli se na ni připravit.

Společnost Ticketportal se jako prodejce vstupenek řídí pokyny pořadatelů, kteří postupují dle tohoto zákona. Informaci o tom, v jakém stavu je akce, na kterou máte zakoupené vstupenky, najdete v tomto seznamu akcí. Hledejte podle data konání akce, které máte na vstupence. Pokud stav své akce již znáte, najděte si zde, jak máte v daném případě postupovat.

 

POKUD SE NA VAŠI AKCI VZTAHUJE VÝMĚNA PŮVODNÍCH VSTUPENEK NA POUKAZY, V TOMTO NÁVODU NALEZNETE POSTUP, JAK TUTO VÝMĚNU PROVÉST.

 


Doporučené

Top