Detail info
Close

STROMBOLI

STROMBOLI

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Legendární rocková skupina Michala Pavlíčka Stromboli vystoupí v Mikulově, support: Please The Trees.

V pátek 19. června 2020 se v prostorách mikulovského Amfiteátru představí legenda české rockové scény – skupina Stromboli. Formace, která od svých počátků spojuje špičkové české muzikanty, byla založena v roce 1986. Pro jejich hudbu je typická fúze různých stylů (fusionrock, jazzrock, space rock ad.), v posledních předrevolučních letech do Československa přivedli novou hudební vlnu. Na svém kontě mají tři úspěšná alba, to poslední s názvem Fiat Lux bylo vydáno u příležitosti comebacku v roce 2014.

Stromboli vystoupí v původní sestavě Bára Basiková zpěv, Michal Pavlíček - kytara, Jiří Veselý - baskytara, Klaudius Kryšpín - bicí, Vendula Kašpárková - klávesy a bude také stálý host Vilém Čok. Zazní nejznámější hity Carmen, Košilela, Villa Ada, ale také skladby z alba Fiat Lux. Nenechte si ujít jediný koncert této vynikající skupiny na jižní Moravě v tomto roce!

Vstupenky pro ZTP/P a další slevy nejsou k dispozici.  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture STROMBOLI
picture STROMBOLI
picture STROMBOLI

Změny a upozornění

ZMĚNA: STROMBOLI 04.06.2021 19:00 (původně 19.06.2020) Amfiteátr Mikulov

ZMĚNA:
Z důvodu přetrvávajících omezení kvůli pandemii covid-19 se koncert skupiny STROMBOLI v náhradním termínu 4. 6. 2021 od 19:00 hodin (původně 19. 6. 2020)a v místě Amfiteátr Mikulov, Gagarinova 39, Mikulov přesouvá na nový, náhradní termín: 3. 6. 2022. Místo konání a začátek koncertu se nemění.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není je potřeba vyměňovat. Kontakt na pořadatele v případě dalších dotazů: mersey@volny.cz / +420 541 240 623   
 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení!

Brnokoncert-CZ a Reklamační oddělení TICKETPORTAL


JAK POSTUPOVAT V PŘÍPADĚ ZRUŠENÝCH NEBO PŘESUNUTÝCH AKCÍ V SOUVISLOSTI S COVID-19

Parlament České republiky přijal v květnu 2020 zákon č. 247/2020 Sb. (v říjnu 2020 novelizován zákonem č. 448/2020 Sb.), o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí. Tento zákon upravuje vztah organizátorů akcí a jejich zákazníků tak, aby zákazníci nepřišli o své peníze a pořadatelé získali prostor pro vyřešení mimořádné situace, kterou nemohli předvídat a nemohli se na ni připravit.

Společnost Ticketportal se jako prodejce vstupenek řídí pokyny pořadatelů, kteří postupují dle tohoto zákona. Informaci o tom, v jakém stavu je akce, na kterou máte zakoupené vstupenky, najdete v tomto seznamu akcí. Hledejte podle data konání akce, které máte na vstupence. Pokud stav své akce již znáte, najděte si zde, jak máte v daném případě postupovat.

 

POKUD SE NA VAŠI AKCI VZTAHUJE VÝMĚNA PŮVODNÍCH VSTUPENEK NA POUKAZY, V TOMTO NÁVODU NALEZNETE POSTUP, JAK TUTO VÝMĚNU PROVÉST.

 


Top