Detail info
Close

SK Slavia Praha - PERMANENTKY 2022/23

SK Slavia Praha – Basketbal
SK Slavia Praha - PERMANENTKY 2022/23

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

V rámci spolupráce sportů hrajících nejvyšší soutěže v naší sportovní hale v Edenu, připravujeme několik společných projektů a jedním z nich je i společná permanentka. Jejím pořízením budete mít zabezpečen vstup na domácí utkání nejenom MOL Interligy házené žen, ale i na pohárové utkáni EHF cupu a Českého poháru. Navíc ale budete mít vstup na všechna domácí utkání KNBL basketbalové ligy a Českého poháru od kolegů z basketbalu SK Slavia a rovněž na domácí utkání 1. Futsal Ligy a Českého poháru od kolegů z futsalu SK Slavia.

Celkem se tak budete moci dostat na 3 extraligy a v součtu minimálně na 55 zápasů (celkový pořet zápasů se pak odvine od možných postupů v rámci poháru nebo play-off). A to není vše, budete mít možnost získat volné vstupy do plaveckého bazénu a kolegové z fotbalové SK Slavia si pro Vás taky připraví jedno bonusové překvapení (bude včas komunikováno).


V prvním roce společného projektu jsou zatím permanentky pouze na vstup, tedy bez rezervace Vašeho místa. Standardní permanentka stojí 1200 Kč a zlevněná permanentka 900 Kč – pro děti
do 15 let, důchodce, držitele průkazu ZTP/P a členy odboru přátel.
 
Za zakoupený voucher obdržíte plastouvou kartu, více infrmací na www.slaviabasket.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top