Detail info
Close

ROCKOVÉ VELIKONOCE NA BARČE Aleš Brichta Project..

ROCKOVÉ VELIKONOCE NA BARČE Aleš Brichta Project..

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Máte rádi klasiku? Pak si určitě nenechte ujít "Rockové Velikonoce na Barče"!
ALEŠ BRICHTA PROJECT, LIMETALL, MILOŠ DODO DOLEŽAL, KRYPTOR
Každoroční vánoční mejdan Aleše Brichty musel být přesunut na Velikonoce a letos budou mít na programu opravdovou klasiku a zároveň jedno velké překvapení: Aleš Brichta Project, Kryptor, Limetall a speciální set představí jedinečný Miloš Dodo Doležal.
Miloš Dodo Doležal
Legendární kytarista a zpěvák na Barče představí průřez svojí dlouholetou kariérou a samozřejmě že dojde i na materiál ze zbrusu nového, veleúspěšného alba "1986-1991 Revisited Vitacit Part 1.".
Kryptor
Pražská legendární skupina Kryptor patří delší dobu ke stálým a slavným pojmům české metalové historie. Kapela byla založena již v roce 1987 a po prvních vystoupeních v polních podmínkách atmosféry konce bývalého režimu následovaly veleúspěšné koncerty v tehdejších pražských a středočeských sálech, z nichž k nejdůležitějším patřily akce na legendární "Barče", kam se nyní konečně po letech a ve výborné formě vrací.
Limetall
Jak jistě víte, Citron odehrál poslední koncert v klasické sestavě v září 2015 a od té doby existují dvě kapely. Čtyři z pěti muzikantů pokračují pod názvem Limetall. Kytarista Jaroslav Bartoň i baskytarista Václav Vlasák jsou spojovaní s nejslavnější érou Citronu, která začala v roce 1984 a aranžérsky a skladatelsky se podíleli na všech zásadních albech včetně kultovních Plni Energie a Radegast. Limetall poutá stále větší pozornost rockových fanoušků, kteří se nyní mohou přijít na vlastní oči přesvědčit, kam se tato velmi oblíbená kapela dokázala posunout od svého posledního vystoupení na rockových vánocích.
Aleš Brichta
… mejdan tradičně uzavře. Zazní nejvýraznější hity, ale určitě nebudou chybět ani slavné skladby, které duněly Barčou už před více než třiceti lety…

Takže na této rockové události rozhodně nesmíte chybět! Neváhejte, Barča není nafukovací!

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit a vytisknout online na ticketportal.cz - HOMEtickets!
koncert na stání / Sleva 50% pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a doprovod ZTP/P (jedna osoba) - na prodejních místech i na internetu / bezbariérový přístup ANO


Vracení vstupného z titulu změny termínu již bylo ukončeno (28.02.2022). Původně zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a na nový termín je není třeba vyměňovat.
Uskutečněním představení platnost všech vstupenek zaniká, přijďte!
Team Ticketportal.cz

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

ZMĚNA: ROCKOVÉ VÁNOCE NA BARČE, 22.12.2021 (původně 17.12.20/08.04.21), PRAHA

ZMĚNA:

koncert ROCKOVÉ VÁNOCE NA BARČE se v plánovaném termínu 22.12.2021 (původně 17.12.20/08.04.21) a v místě Kulturní dům Barikádníků, Praha neuskuteční a PŘESOUVÁ se na nový termín  14. 4. 2022. Začátek koncertu je stanoven na 17:30, místo konání koncertu zůstává beze změny. Akce se uskuteční pod aktualizovaným názvem: ROCKOVÉ VELIKONOCE NA BARČE, Aleš Brichta Project..



Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat.

 

Komu náhradní termín koncertu nevyhovuje, může vstupenky vrátit v místě jejich nákupu do 28. 2. 2022.  

 

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla 
ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu
a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou
 - vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Naskenované vstupenky je třeba zaslat na e-mail: 
reklamace@ticketportal.cz.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento 
formulář.

3/ Platba vstupenek přes benefity
Naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: 
eva.sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu
Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: 
rezervace@ticketportal.cz.

 

 

 



Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal

 

 

 


Top