Detail info
Close

Paul Gilbert

Paul Gilbert

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Legendární kytarový virtuos Paul Gilbert zahraje v rámci světového turné v ČR. Vyhlášený vtipálek s dechberoucí kytarovou technikou vystoupí 5. října 2019 v Olomouci.
Obsadil čtvrté místo v žebříčku deseti největších kytarových drtičů všech dob ("Top 10 Greatest Guitar Shredders of All Time") magazínu GuitarOne a zaujal své místo i na listině padesáti nejrychlejších kytaristů všech dob ("Guitar World's 50 Fastest Guitarists of All Time") časopisu Guitar World.
Paul se začal věnovat hudbě už v pěti letech. V patnácti už koncertoval nejen po okolních klubech se svou kapelou Tau Zero, ale dokonce si ho také všiml kytarový magazín Guitar Player, kde byl postaven vedle takové hvězdy jako byl Yngwie Malmsteen. V roce 1987 se Gilbert nadchnul pro kapelu Mr.Big, se kterou dosáhl vrcholu popových hitparád s baladou To Be With You. „S kapelou Mr. Big jsem prožil nádherné časy, s nimi jsem prožíval všechny své rock star sny – velká, nejen americká tour, koncerty ve velkých halách, získávání platinových desek, velká show na MTV…prostě fantastický čas,“ říká o tomto období sám Gilbert. V roce 1996 se však rozhodl kapelu opustit. Tak začala jeho sólo kariéra kytaristy, zpěváka a autora písní.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Paul Gilbert
picture Paul Gilbert
picture Paul Gilbert
Top