Detail info
Close

PROGRES 2 / 55 LET & hosté

PROGRES 2 / 55 LET & hosté

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

PROGRES 2 / 55 LET & hosté

otevření vstupu: 18:00

Pro oslavy „pětapadesátin“ kapely v roce 2023 připravují Progres 2 speciální turné “55“,

kterého se tradičně zúčastní i někteří hosté a bývalí členové kapely. Během dvouhodinového koncertu zazní výjimečně i skladby z nejstaršího období, samozřejmě pak i ze všech alb a projektů.

PROGRES 2 je brněnská rocková skupina, kterou v roce 1968 ji založili pod původním názvem The Progress Organization hudebníci Zdeněk Kluka a Pavel Váně.

Pro oslavy „pětapadesátin“ kapely v roce 2023 připravují Progres 2 speciální  turné  “55“,  kterého se tradičně zúčastní i někteří hosté a bývalí členové kapely. Během dvouhodinového koncertu zazní výjimečně i skladby z nejstaršího období, samozřejmě pak i ze všech alb a projektů. Některé také s použitím audiovizuálních projekcí, nově i v ukázkách z alba Tulák po hvězdách.

Muzikanti pracují také na novém, jako obvykle, tématickém albu, jehož termín vydání si zatím neodvažují blíže určit, je možné, že ukázka zazní už i na výročním koncertu. Na koncertech  jsou pro fanoušky kapely vždy k dostání všechna alba celé historie kapely, jakož i kniha V erbu Progres.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top