Detail info
Close

Kamil Střihavka & The Leaders!

Kamil Střihavka & The Leaders!

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Tradiční pražský koncert Kamila Střihavky & The Leaders! se uskuteční v Lucerna Music Baru. „Atmosféra tohoto speciálního pražského koncertu je vždy výjimečná a neopakovatelná. Stejně jako tradice, která se pro mě a mé fanoušky stala důležitou součástí každoročního podzimu,“ popisuje událost Kamil Střihavka.
Kamil Střihavka v Lucerna Music Baru už v devadesátých letech velmi aktivně a rád vystupoval. Projekty jako BSP, No Guitars!, Woo-Doo Band!, či Supergroup se tak spojovaly výhradně s tímto prostorem. Také letos si Kamil se svou brilantní kapelou The Leaders! připravil překvapení, které však návštěvníci koncertu uvidí a uslyší až v Lucerna Music Baru – jinak by to přece nebylo překvapení.
Kapela KAMIL STŘIHAVKA & THE LEADERS! hraje ve složení: Kamil Střihavka (zpěv), Petr Henych (kytara), Martin „Maťo“ Ivan (baskytara), Michal Vejskal (klávesy) a Patrik Sas (bicí).
Kamil Střihavka oslovuje již dvě generace fanoušků. Český rockový Ježíš, majitel nezaměnitelného a fenomenálního hlasu, člen Beatové síně slávy a frontman rockových kapel jako Motorband, BSP, No Guitars!, Woo-Doo Band!, The Leaders! a Supergroup – to je Kamil Střihavka. Nenechte si tento koncert a jeho neopakovatelnou atmosféru nabitou energií a poctivým pop-rockem ujít!

Kapacita klubu a bezpečnostní a hygienická pravidla se řídí aktuálně platnými pravidly stanovenými Ministerstvem zdravotnictví ČR. 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Kamil Střihavka & The Leaders!

Změny a upozornění

ZRUŠENO: KAMIL STŘIHAVKA & THE LEADERS! 2.11.2022 (původně 3.11.2020, 3.11., 6.12.2021, 12.4.2022) - PRAHA

ZRUŠENO:

Koncert KAMIL STŘIHAVKA & THE LEADERS! se v plánovaném termínu 2.11.2022 od 19:00 hod. (původně 3.11.2020, 3.11., 6.12.2021, 12.4.2022) a v místě Lucerna Music Bar v Praze neuskuteční a je bez náhrady ZRUŠEN.

 

 

Zakoupené vstupenky lze vracet v místě zakoupení.

 

 

Vstupné se vrací:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

c) Sodexo - vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

3/ platba vstupenek přes benefity

oskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na email: eva.sulcova@ticketportal.cz 

4/ platba vstupenek na fakturu

fakturu spolu s oskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na email: rezervace@ticketportal.cz 

 



 

Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top