Detail info
Close

KSW 79

KSW 79

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

KSW přichází do České republiky!
Liberec, Česká republika: KSW, největší evropská organizace smíšených bojových umění, oficiálně přichází do České republiky.

  • otevření Home Credit Areny a to od 18:00 hodin
  • zahájení programu od 19:00 hodin

V hlavním zápase bude svůj titul obhajovat rekordní šampion v těžké váze Phil De Fries (22-6), zatímco ve vedlejším zápase se představí český reprezentant Viktor Pešta (18-8) a na kartě se objeví i polská superstar Arek Wrzosek (1-0).

Čeští fanoušci mohou očekávat, že pro tuto kartu budou brzy oznámeni další významní čeští bojovníci a že se k nim přidají další mezinárodní hvězdy.
Akce KSW, známé po celém světě pro svou jedinečnou kombinaci vysoce kvalitního MMA, zábavy a prvotřídní produkce, jsou jako žádné jiné a nadchly statisíce fanoušků MMA po celé Evropě.
Tato událost bude pro každého fanouška bojových sportů nepřehlédnutelná!

O KSW:
KSW byla založena v roce 2004 a stala se lídrem na evropském trhu MMA. Tato propagace drží rekord v počtu nejnavštěvovanějších akcí MMA na kontinentu – v roce 2017 se na KSW 39 na Národním stadionu ve Varšavě sešlo téměř 58 000 fanoušků.
KSW, která sídlí v Polsku, uspořádala akce v největších arénách ve své vlasti a také ve Velké Británii, Irsku a Chorvatsku a nyní pokračuje v evropské expanzi, která začne 25. února akcí KSW 79 v České republice.
Propagace je domovem největších hvězd MMA v Evropě, včetně Mameda Khalidova, pětinásobného nejsilnějšího muže světa Mariusze Pudzianowského, šampiona těžké váhy Phila De Friese, dvojnásobného šampiona Salahdine Parnasse a mnoha dalších sportovců reprezentujících více než dvacet evropských zemí.

---

Žádosti o vstupenky pro vozíčkáře (550.-)+ doprovod (50.-) zasílejte na rezervace@ticketportal.cz s kopii oskenovaného průkazu ZTP/P-DISABLED, jiné slevy NE.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top