Detail info
Close

KRÁLOVNY.

KRÁLOVNY.

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

VIP Art Company
KRÁLOVNY
Michaela Doleželová, Roman Vencl

Režie: Petr Svojtka
Je to právě humor, který drží člověka nad vodou v těch nejtěžších chvílích a pomáhá mu zdolávat i ty nejhorší překážky. Královny jsou komedií plnou upřímného humoru, ze kterého občas mrazí v zádech.
Lázeňský pokoj možná nevypadá jako vhodné místo pro komedii, ale opak je pravdou. Tři ženy, které se na něm sejdou, by se za normálních okolností nemohly nikdy setkat, nebýt havárie vodovodního potrubí, ke které dojde v jednom z lázeňských křídel. Každá z hrdinek má odlišný problém, přesto však mají cosi společného – všechny byly v nedávné době vystaveny zlomovým životním okamžikům a teď stojí před nelehkým úkolem – naučit se žít své nové životy. Johana (40) je po autohavárii, podrobila se operaci nohy a došlo ke komplikacím. Lázně jsou její poslední možnost záchrany, jinak hrozí, že o nohu přijde. Zita (60) má zase problémy s nervy a v lázních je kvůli duševní očistě. Mladá slečna Eliška (25) přišla v nedávné době o zrak a učí se s tímto handicapem žít.
Tyto tři postavy jsou generačně i sociálně každá někde naprosto jinde, přesto spolu musí strávit relativně dlouhou dobu. A je to právě humor, který drží člověka nad vodou v těch nejtěžších chvílích a pomáhá mu zdolávat i ty nejhorší překážky.
Královny jsou komedií plnou upřímného humoru, ze kterého občas mrazí v zádech.

Hrají: Vilma Cibulková, Jana Boušková / Martina Hudečková, Karolína Půčková

Délka představení: 120 min. vč. přestávky

Ceny vstupenek: 500,-Kč / 440,-Kč, / 360,- Kč

 

Vstupenky v prodeji od 13. 2. 2023

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top