Detail info
Close

DO LOŽNICE VSTUPUJTE JEDNOTLIVĚ

DO LOŽNICE VSTUPUJTE JEDNOTLIVĚ

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

 DO LOŽNICE VSTUPUJTE JEDNOTLIVĚ!

Hrají: Lukáš Vaculík, Mahulena Bočanová, Monika Absolonová / Adéla Gondíková / Kateřina Lojdová, Pavel Nečas/ Roman Štolpa, Filip Tomsa / Jaroslav Slánský, Ivana Andrlová / Olga Želenská, Martin Sobotka, Vlasta Žehrová a další.

I prostorná exkluzivní ložnice s velikou kruhovou postelí může být náhle těsná... Přesně takové „převýšení poptávky nad kapacitou“ nastane v bláznivé komedii známých anglických dramatiků.
Šéfredaktor a spolumajitel nepříliš prosperujícího nakladatelství dětské literatury Philip Markham se svou ženou Joanou původně plánovali strávit večer mimo domov. Byt proto hodlá k jednomu ze svých četných mimomanželských záletů využít Philipův obchodní společník Henry Lodge... Netuší ale, že za stejným cílem k Markhamovým směřuje jeho žena a Joanina kamarádka Linda, která se rozhodla nevěru Henrymu oplatit. Tatáž ložnice má také posloužit k milostným hrátkám mladému bytovému architektovi Spenlowovi, který v současné době sídlo Markhamových zvelebuje. Kolotoč zoufalých zastíracích manévrů, nedorozumění a lží, nechtěných záměn osob se rozjíždí naplno. Jiskřivé humorné slovní i situační šarvátky nabírají na intenzitě. V momentu, kdy veškeré zádrhele a konflikty dospějí k urovnání a ke zklidnění, zaskočí diváky ještě náhlá brilantní pointa.
Hra, která náleží k vrcholům společné tvorby obou autorů, se dočkala mnoha nastudování na anglických scénách, stejně jako v divadlech newyorské Broadwaye. Nyní ji může poprvé zhlédnout v českém překladu také naše publikum.
Produkce: Divadelní společnost Háta

více info na www.september.cz

 


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top