Detail info
Close

Bílí Tygři Liberec - Permanentka 2021/2022

Bílí Tygři Liberec - Permanentka 2021/2022

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

V této sezoně si Bílí Tygři připravili novinku. Prodej permanentních vstupenek bude totiž probíhat kompletně online. Pro ročník 2021/22 si tak budou fanoušci moci pojistit místo z pohodlí svého domova, kam majitelům jejich nové permanentky zašleme. Dopravu permanentních vstupenek hradí fanouškům klub.

“Vzhledem ke covidové sezoně 2020/21 začal být na online prodej čím dál větší důraz, ať už jde o vstupenky, nebo o běžné nákupy v e-shopech. Naši permanentkáři si navíc online vybírali kompenzace za utkání, která nemohli navštívit. Proto věříme, že online prodej nebude pro žádného fanouška problém. Naopak, permanentkáři nebudou muset za nákupem své sezónní vstupenky nikam cestovat a vše tak bude mnohem komfortnější,” vysvětluje marketingový manažer Bílých Tygrů Dominik Jakubec.

Online bude od 1. června možné zakoupit jak permanentky na svá stávající sedadla, tak zcela nové permanentní vstupenky. Distribuce permanentních vstupenek fanouškům bude probíhat od poloviny června. Návod na nákup svého stávajícího sedadla naleznete ZDE

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top