Detail info
Close

A DO PYŽAM!

A DO PYŽAM!

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Marc Camoletti: A DO PYŽAM!

Hrají: Lukáš Langmajer, Lucie Zedníčková, Libor Jeník, Eva Decastelo, Barbora Mottlová / Eliška Jansová, Patrik Vojtíšek
Produkce: Kulturní portál Praha
Brilantní komedie A do pyžam si klade za cíl zejména pobavit diváky. Kultivovaně oživuje neselhávající principy francouzské bulvární frašky. Dozvíte se, co vše se může přihodit při víkendové návštěvě, když milenka a hospodyně Vašeho přítele "nosí" stejné jméno a jeho žena pro Vás není pouze jeho ženou. Množství vtipných situací, zvratů, slovní komiky a vynikajícího herectví. Aby nenechal svoji milenku Brigitte v den jejích narozenin doma samotnou, pozve ji Bernard na venkov, kde pravidelně tráví víkendy se svojí ženou Jacqueline. Aby před ní ospravedlnil přítomnost své milenky, pozve na víkend také svého přítele Roberta, k jehož škodě ho má v úmyslu představit jako milence své milenky Brigitte. Problém je v tom, že neví, že Robert je milencem jeho ženy, která si na nastávající víkend najala služku, jež se, k dovršení všeho maléru, také jmenuje Brigitte.
Autor komedie, známý francouzský dramatik Marc Camoletti má mimořádný cit pro vtip, situační a slovní komiku. Umí vytvořit zajímavou zápletku a najít vtipné rozuzlení, neobává se ani jistého druhu pikantérie. Hlavní zápletkou této komedie je nikdy nekončící kolotoč vtipných situací kolem jedné malé manželské nevěry. O tom, že Camoletti umí rozvibrovat bránice diváků, svědčí množství titulů a inscenací, které byly u nás již dříve s velkým úspěchem uváděny.
režie: Jan Nosek Novák

více info na: www.september.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

ZMĚNA TERMÍNU: A DO PYŽAM – 11.1.2024 – ZLÍN

ZMĚNA:

Představení A DO PYŽAM, které se mělo uskutečnit 11. 1. 2024 ve Zlíně se bohužel z důvodu nemoci v souboru neuskuteční. Náhradní termín představení je středa 28. 2. 2024. 


Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

V případě, že vám nový termín nevyhovuje, je možné vstupenky vrátit v místě zakoupení, nejpozději však do 23. 1. 2024!

 

Vracení vstupného

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

Vstupné vrací tentýž prodejce - vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu (i platba přes Twisto a Edenred)

a/ Vyzvednutí na prodejním místě 
- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

b/ Elektronické vstupenky typu eTicket 
- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

c/ Sodexo - vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

3/ Platba vstupenek přes benefity (Benefit Plus, Benefity.cz, Gallery Beta)

Naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu

Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

 

 

Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal


Top