Detail info
Close

FAST FOOD ORCHESTRA

FAST FOOD ORCHESTRA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Fast Food Orchestra vyráží na ZEN tour
Křest desky proběhne v ROXY
 Společné česko-slovensko-izraelské turné Nicolaus vodka ZEN tour se uskuteční u příležitosti vydání nové desky Fast Food Orchestra s příznačným názvem ZEN. Tu kapela pokřtí 13. listopadu v pražském Roxy za účasti i několika dalších exkluzivních hostů, kteří však zatím zůstávají v utajení.
 
Listopadový křest ZENu v Roxy bude pro fanoušky Fast Food Orchestra velkolepou oslavou, neboť kapela vydává nové album po skoro třech letech. K desce jako takové kapela zkrátka postupem času dozrála. Inspirací pro třináct „zenových“ songů byly Fast Foodům podle jejich slov moře, pohoda a zábava. Natáčelo se v profesionálním studiu SONO a nákladné vydání desky podpořili právě fanoušci Fast Food Orchestra koupí originálního trička z limitované edice „Proud ZEN Supporter“ .
 
Fast Food Orchestra je kapela pověstná svými koncertními výlety do zahraničí, kde si většinou pořídí i lokálního koncertního „wingmena“. V Izraeli se dlouhodobou spojkou Fast Foodů stala známá ska a reggae kapela Los Caparos, mezi slovenskými bratry pak navázala legenda českého ska spojenectví s populárními Smola a Hrušky. Obě zmíněné kapely budou hlavními hosty Fast Foodů na tomto mezinárodním turné.

Více ....

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top