Fast Food Orchestra vyráží na ZEN tour

Fast Food Orchestra vyráží na ZEN tour
Křest desky proběhne v ROXY


fff

Praha, 18.10.2014 - Společné česko-slovensko-izraelské turné Nicolaus vodka ZEN tour se uskuteční u příležitosti vydání nové desky Fast Food Orchestra s příznačným názvem ZEN. Tu kapela pokřtí 13. listopadu v pražském Roxy za účasti i několika dalších exkluzivních hostů, kteří však zatím zůstávají v utajení.
 
Listopadový křest ZENu v Roxy bude pro fanoušky Fast Food Orchestra velkolepou oslavou, neboť kapela vydává nové album po skoro třech letech. K desce jako takové kapela zkrátka postupem času dozrála. Inspirací pro třináct „zenových“ songů byly Fast Foodům podle jejich slov moře, pohoda a zábava. Natáčelo se v profesionálním studiu SONO a nákladné vydání desky podpořili právě fanoušci Fast Food Orchestra koupí originálního trička z limitované edice „Proud ZEN Supporter“ .
 
Fast Food Orchestra je kapela pověstná svými koncertními výlety do zahraničí, kde si většinou pořídí i lokálního koncertního „wingmena“. V Izraeli se dlouhodobou spojkou Fast Foodů stala známá ska a reggae kapela Los Caparos, mezi slovenskými bratry pak navázala legenda českého ska spojenectví s populárními Smola a Hrušky. Obě zmíněné kapely budou hlavními hosty Fast Foodů na tomto mezinárodním turné.
 
Slovenská kapela Smola a Hrušky, která s Fast Foody v České republice vystoupí vůbec poprvé, není v Česku žádným nováčkem. Zaznamenala velký úspěch například na letošních Mighty sounds; velmi pozitivní odezvu získal její singl Čierny Biely, který natočila ve spolupráci s brněnskými Gulo Čar. Smola a Hrušky vznikli v roce 1997 a mají za sebou pět desek a řadu populárních hitů jako třeba Fajčit treba, Televizne noviny, či Honey honey.
 
Naopak Los Caparos jsou kultovní izraelskou kapelou, která v Česku vystupovala právě v rámci turné s Fast Food Orchestra. Tato pětičlenná formace nekompromisně patří k izraelské reggae a ska scéně s charismatickým frontmenem MC Gogou. Los Caparos vznikli v roce 2004 a mají za sebou dvě úspěšná alba. Jsou pověstní svou nadupanou show, která zvedne lidi z židle.

 

 

Nicolaus vodka ZEN tour

13.11.14 – Roxy – Praha – support: Smola a Hrušky, Los Caparos

 


 

Fast Food Orchestra

 

www.fastfoodorchestra.cz

www.facebook.com/fastfoodorchestra

 

Smola a Hrušky

 

www.instagram.com/smolaahrusky

www.facebook.com/smolaahrusky

 

Los Caparos

 

www.loscaparosmusic.com/

www.facebook.com/loscaparosmusic/info

 

Vstupenky zde..

 

Top