Detail info
Close

PORTLESS - Tour pro UNICEF

PORTLESS - Tour pro UNICEF

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Portless zakončí jejich podzimní tour pro Unicef už 2. 12. v ROXY. Přizvali si k tomu dva speciální hosty a slibují i písně, které jsme v jejich podání ještě neslyšeli. Zpěvák Kryštof Michal se rozpovídal o tom, proč si tuto událost určitě nenechat ujít.

Vedle Michala tvoří Portless další bývalí členové Support Lesbiens – kytarista René Rypar, baskytarista Jan Daliba a bubeník Zbyněk Raušer Portless již od začátku spolupracují s nadací Unicef pro kterou napsali i píseň Run Away. Klip k této je součástí právě probíhající kampaně k 25. výročí podepsání Úmluvy o právech dítěte .“Pro nás je to jisté poslání a chci aby se lidé pomoci nás a našich koncertů dozvěděli , že můžou pomoci” říká basista Honza Daliba .
 
V ROXY zazní nové písně, ale i ty staré, které fanoušci znají z dob, kdy členové kapely vystupovali v Support Lesbiens: Sweet Little Something, Bet My Soul, Cliche, ale v nových úpravách. Jako host turné vystoupí raper Henry D. a kapela Lola Běží.

 2.12.2014 PORTLESS @ ROXY
special guest: Lola Běží, Henry D.


Facebook    http://www.portless.cz/    http://roxy.cz/

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture PORTLESS - Tour pro UNICEF
Top