Detail info
Close

POWER STATION w/ JOHN B.

POWER STATION w/ JOHN B.

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

POWER STATION w/ JOHN B - 5th ANNIVERSARY OF SUBSTANCE-D
Světová extravagantní legenda, zakladatel labelu Beta, John B, měl vystoupit na letošním letním Let It Roll festivalu, ale bohužel nemohl dorazit. Máme tedy pro vás dobrou zprávu, John B přijede na speciální vydání Power Station party se svým originálním electro & techno setem!
A aby toho nebylo málo, Substance-D project, který Power Station  party organizuje, slaví 5 let od svého založení!
Jak už bylo naznačeno, hlavní stage bude patřit electru, mimo Johna B a Substance-D projektu zde také vystoupí všem známý Dj Pixie, který předvede, že ovládá i jiné styly než drum n´bass a celý line up doplní Sarko=M= z legendárního Metro Sound Systému.
Druhá stage bude patřit také rovným beatům, a to konkrétně tech-house a technu. Za mixážní pult se postaví nesmrtelný DJ Subgate, kterého můžete slýchávat na těch největších festivalech a parties po celé ČR, doplní ho nadaný a také velice známý DJ Da Moon, jeho kolega Random a z hlavní stage si odkočí Duff ze Substance-D a také Dave se svým techno projektem Drone79.
Tohle bude rozhodně mejdan, kterej byste neměli zmeškat!
Více informací na Facebook události nebo na www.stormclub.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture POWER STATION w/ JOHN B.
Top