Detail info
Close

Letenská míle

Letenská míle

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Psala se neděle 13. května roku 1917. Toho dne poprvé nastoupila slavná pražská Sparta na trávník letenského stadionu. Tehdy Sparta pozvala k otevíracímu zápasu Viktorii Plzeň, kterou porazila 3:2 a odstartovala tak desítky let úspěchů, které jsou spojené se stadionem Letná, i s celou Spartou. Od té doby zažil letenský stadion více jak 30 titulových oslav, desítky vyhraných trofejí a mnoho historických bitev s nejlepšími týmy starého kontinentu proti legendám celosvětového fotbalu.

Po celou sezónu 2016/2017 nás provází toho významné jubileum, kdy Sparta slaví 100 let svého stadionu. Při této příležitosti pro vás fanoušky Sparta připravila ojedinělou a výjimečnou akci – závod Letenská míle! Jednorázový běžecký závod, při kterém se vám na jeden den otevřou brány stadionu a budete ho moci poznat jinak než doposud.

Závod je rozdělen do dvou výkonnostních kategorií:

A) kategorie ELITE určená pro pravidelně trénující sportovce, kteří jdou do závodu s tím, aby zaznamenali co nejlepší čas a půjdou na start s vidinou vítězství. Pro ně jsou garantované dostatečné rozestupy, aby se mohli soustředit na trati pouze na sebe a svůj výkon.

B) kategorie HOBBY je naopak pro ty, kteří si chtějí celý zážitek vychutnat v rekreačním tempu, ale i zde platí punc závodu, proto zvažte, zda zvládnete celou trať uběhnout. Pro obě kategorie je vymezena stejná trať o délce 2,5km s několikerem stoupání do schodů a následnými sběhy dolů. Trať je profilovaná, tak abyste se dostali do téměř všech lokací letenského stadionu, včetně okruhu po umělém trávníku kolem fotbalového hřiště. Pocit, kdy poběžíte kolem letenských tribun, ale určitě nebude jediným silným zážitkem, který si ze závodu odnesete.

Tabulka velikostí

Akce je určená pro závodníky starší 15 let.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top