Detail info
Close

MADAGASKAR - MUZIKÁLOVÉ DOBRODRUŽSTVÍ

MADAGASKAR - MUZIKÁLOVÉ DOBRODRUŽSTVÍ

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MADAGASKAR - MUZIKÁLOVÉ DOBRODRUŽSTVÍ

Vydejte se na dobrodružnou cestu s vašimi oblíbenými zvířátky z filmu Madagaskar – s Martym, Alexem, Melmanem a Glorií a mnoha dalšími. Poprvé naživo a v češtině!

Dobrodružství nejlepších přátel z newyorské zoologické zahrady provází hit I Like to Move It (Já tak rád trsám, trsám), kterou pro českou verzi nazpíval Václav Noid Bárta (lemur - král Jelimán). V režii Petry Parvoničové, v kostýmech a v dekoraci Michaely HoráčkovéHořejší účinkují Roman Tomeš (lev Alex), Petr Ryšavý (zebra Marty), Tomáš Smička (žirafa Melman) nebo Michaela Nosková (hrošice Glorie).

Jevištní verze je adaptací prvního dílu globálního hitu Madagaskar s původní hudbou George Noriegy a Joela Someillana držitelů Grammy a autorů písní Ricky Martina, Shakiry nebo Jennifer Lopez. Dojemný a zábavný příběh o cestě zvířat ze ZOO v New Yorku až do divočiny na Madagaskaru nabídne výpravnou podívanou s mnoha choreografickými čísly, pohádkovými kostýmy a exotickou výpravou.

Představení začínají vždy ve 14:00 a 17:00 hodin. Délka představení je cca 70 minut.

DĚTSKÉ VSTUPNÉ: Pro děti do 12 let sleva 150 Kč!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top