Detail info
Close

ANGEL OLSEN / US

MEETFACTORY
ANGEL OLSEN / US

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Jak se postavit k introspektnímu písničkářství a neznít tuctově? V Chicagu usazené písničkářce Angel Olsen se to na letošní třetí desce My Woman povedlo na výbornou. K devadesátkové indie estetice předešlých dvou nahrávek přidala zručnější práci s melodiemi, textem i vlastním vokálem a ubrala na melancholii, výsledkem je sebevědomá deska plná silných songů, kterou doceňují posluchači i kritka na obou březích Atlantiku.
První pražský koncert odehraje Angel Olsen v MeetFactory v pondělí 29. května 2017.


How to approach introspect songwriting, without coming up trivial? Chicago-based Angel Olsen managed to avoid all pitfalls on her third album My Woman, released earlier this year. More skillful with riffs, lyrics and her own vocal added to the 90s indie aesthetics of her previous two records, the result is a self-confident collection of bold songs, praised by both critics and listeners alike.
Angel Olsen will play her first Czech show at MeetFactory on Monday, May 29, 2017.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ANGEL OLSEN / US
Top