Detail info
Close

GRAVITY MADNESS

GRAVITY MADNESS

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Spojením dvou eventů GRAVITY FESTIVAL a TEMPLE OF MADNESS vzniknul projekt GRAVITY MADNESS, který vám přiváží asi dvě nejfrekventovanější jména zahraničních DJs na všech českých diskuzích.

Timmy Trumpet (AUS), Jauz (USA),
Manene, Bon Finix & Tripmain, Dave b2b, eMty

Timmy Trumpet se vrací po úspěchu na loňském Gravity Festivalu… Timmy momentálně patří mezi nejpopulárnější a nejvytíženější DJe v Austrálii. Poslední tři Timmiho singly se umístily na prvních příčkách ve světových hudebních hitparádách. Týdně absolvuje až 10 letů a za rok tak vystoupí na 200 různých akcích. Pokud máte rádi taneční hudbu a ještě jste neviděli DJe, který hraje ve svých setech živě na trumpetu, neměl by vám Timmy Trumpet na Gravity Madness ujít.

Jauz poprvé v Praze, jedno z nejžádanějších jmen poslední doby se představí ve Slovanském domě. Sam Vogel alias Jauz je 21letý americký DJ a producent, který za poslední dva roky vydal jedny z nejúspěšnějších skladeb ve světě EDM. Feel The Volume nebo Rock The Party stále nechybí v setech největších DJs. Jeho evropská tour, která je díky tvrdšímu a velice osobitému stylu hudby dost šílená a také prakticky vyprodaná. Jak říká sám Jauz, hudba nemá hranice, což jak sami uvidíte, tohoto umělce opravdu perfektně vystihuje.

Kapacita Slovanské domu je omezena, tak si pospěš s nákupem lístků.

Standard / VYPRODÁNO
1. vlna – 399,- Kč / vyprodáno!
1. vlna – 499,- Kč / vyprodáno!
3. vlna – 599,- Kč / vyprodáno!

VIP table pro 8 osob - 9999,- Kč / pouze 10 ks
obsahuje - 8x VIP table vstup, 2l Stolichnaya vodka, 12 ks Red Bull, 8x voda vstup do VIP zony s nejlepším výhledem na stage, samostatné WC, šatnu zdarma

VIP - 799,- Kč - vyprodáno! / 899,- Kč - vyprodáno! / 999,- Kč
obsahuje vstup do VIP zóny s nejlepším výhledem na stage, samostatné WC, šatnu zdarma

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top