Detail info
Close

GARDEN FOOD FESTIVAL ZLÍN

GARDEN FOOD FESTIVAL ZLÍN

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Zlín bude v září poprvé hostit Garden Food Festival

O víkendu 3. – 4. září ožije zlínský zámecký park a místní zámek velkým food festivalem. Nevšední přehlídku dobrého jídla a pití pod širým nebem, která má za sebou dva velmi úspěšné ročníky v Olomouci, její organizátoři letos premiérově představí také ve Zlíně. I zde budou mít návštěvníci možnost ochutnat vybrané lahůdky nejlepších lokálních restaurací, pokrmy špičkových tuzemských šéfkuchařů i netradiční delikatesy a regionální i zahraniční speciality.

Tvářemi zlínského festivalu budou šéfkuchař Zdeněk Pohlreich nebo jeden z nejlepších českých šéfů současnosti Jan Punčochář z pražského Grand Cru Restaurant & Bar. Svoje umění zde ale předvedou i kuchařské regionální špičky. Na pódiu, kde pořadatelé plánují po oba dva dny celodenní program, se představí třeba papričková ohnivá show, procházka světem whiskey či kávy, porcování velké ryby nebo cooking show s hmyzem.

Ve stáncích mohou návštěvníci ochutnávat vyzrálá hovězí masa, ústřice, speciality ze zvěřiny, šneky, sýry, sushi, lanýže, husí a kachní delikatesy, vegetariánská jídla, sladkosti z nejlepších cukráren, zmrzliny, různé druhy piv, vín, destilátů, káv a čajů. „Pestrou a bohatou samostatnou sekci připravujeme pro regionální produkty – sýry, uzeniny, cukrářské výrobky či piva z minipivovarů,“ vyjmenovává jeden z organizátorů Pavel Vysloužil. Příležitost prezentovat se dostane například i zlínská univerzitní menza, jejíž olomoucká „kolegyně“ slavila se svým menu mezi návštěvníky dvou ročníků v Olomouci velký úspěch.

Více...

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top