Detail info
Close

POWERWOLF & EPICA TOUR 2017

POWERWOLF & EPICA TOUR 2017

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Němečtí heavy metaloví vlci Powerwolf a nizozemská symhonic metalová Epica se dali dohromady pro společné evropské turné! Jednou ze zastávek bude také pražské Forum Karlín 28.1.2017 !
Toto impozantní co-headline turné bude výsledkem letošního náročného programu obou kapel, kdy koncem září EPICA vydává dlouho očekávané nové album Holographic Principle a POWERWOLF plánuje vydání svého okázalého DVD The Metal Mass koncem července tohoto roku.
“Počátkem roku 2017 se vydáme na speciální turné, kdy budeme sdílet evropská pódia spolu s vynikající Epicou. Tyto koncerty budou pro Powerwolf největší indoor metalovým šílenstvím v historii kapely! Budte připraveni na úžasné pódiové shows a bláznivé noci plné metalového šílenství“ popisuje turné Matthew Greywolf (Powerwolf).
“Woohoow, na podzim vydáváme naší již sedmou studiovou nahrávku a pro naší kapelu to znamená spoustu vzrušujících chvil! Nové album znamená pro Epicu novou kapitolu spojenou se světovým turné. Začátkem roku 2017 spojíme síly s našimi přáteli Powerwolf a společně vytvoříme bouři na evropských stagích! Pokud chceš slyšet naše úplně nové songy živě, pokud chceš vidět naše nové kulisy, kostýmy nebo jednoduše jestli chceš být s námi, očekáváme tě na našem doposud největším turné, které jsme kdy udělali! Opravdu se nemohu dočkat být zpět na turné, vidět jak se hudba, energie a naši věrní fanoušci stanou jedním celkem“ přidala frontwoman Simone Simons (Epica).
Německá heavy metalová vlčí smečka Powerwolf během několika málo let dosáhla na vše, co se téměř žádné jiné metalové kapele nepodařilo. První příčky v prodeji dvou poslední studiových alb a vyprodané haly jsou důkazem, že kapela, která se presentuje silnou obsahovou a vizuální koncepcí, je na strmé cestě vzhůru. Epica je již symphonic metalovou hvězdou svého žánru a na jejím dlouho očekávané albu se podepíše i plnohodnotný symfonický orchestr.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture POWERWOLF & EPICA TOUR 2017
picture POWERWOLF & EPICA TOUR 2017
picture POWERWOLF & EPICA TOUR 2017
Top