Detail info
Close

HC DYNAMO PARDUBICE - MOUNTFIELD HK - derby

HC DYNAMO PARDUBICE - MOUNTFIELD HK - derby

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

"I HVĚZDY MAJÍ SRDCE A POMÁHAJÍ"

Pokračujeme .... I tato druhá část našeho charitativního projektu, který je zaměřen na podporu těžce nemocné 7leté Míši Hlaváčkové a případně dalších dětí s podobným zdravotním handicapem má své pokračování.

Získali jsme podporu od dvou východočeských hokejových rivalů, účastníků extraligy ledního hokeje, klubů HC DYNAMO Pardubice a Mountfield HK, jejichž hráči sehrají netradičně fotbalové derby ve sportovním areálu T.J. Sokol Živanice.

Diváci jistě ocení I případná chorea příznivců obou klubů

A aby bylo opravdu naplněno motto našeho charitativního projektu "I HVĚZDY MAJÍ SRDCE A POMÁHAJÍ", připravili jsme pro vás také možnost získat zajímavé předměty, které nám pro náš projekt věnovaly významné osobnosti veřejného, kulturního a zejména sportovního života a tím tak také podpořily naši snahu o zajištění finančních prostředků na pomoc Míše a případně i ostatních dětí.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture HC DYNAMO PARDUBICE - MOUNTFIELD HK - derby
Top