Detail info
Close

RICHARD MÜLLER TO NAJLEPŠIE TOUR 2016

RICHARD MÜLLER TO NAJLEPŠIE TOUR 2016

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Richard Müller s hosty Danem Bártou a Michalem Pavlíčkem na podzim představí TO NEJLEPŠÍ v šansonovém provedení

Po obrovském úspěchu posledního turné, se Richard Müller vydává opět na koncertní pódia, kdy pro svoje fanoušky připravil „To nejlepší Tour“ v šansonových úpravách. Nejkrásnější Richardovi balady si tak můžete užít v komorní atmosféře a nových aranžmá. Nenechejte si ujít hity jako Milovanie v daždi, Rozeznávám, Rieka či Koniec Světa v podání akustických hudebních nástrojů jako jsou klarinet, flétna nebo kontrabas, které spolu s rytmickou sekcí dotváří neopakovatelný hudební zážitek. Richard Müller se s To Nejlepší Tour na podzim zastaví ve 14 českých městech. V Praze si na koncert pozval fenomenálního zpěváka Dana Bártu a kytarového mistra Michala Pavlíčka.
Richard vystoupí se svojí kapelou, se kterou se už připravuje ve zkušebně. Bude ho doprovázet kytarista Peter Markuljak, klávesista Matej Benko, kontrabasista Martin Gašpar, Michal Žáček, který hraje na dechové nástroje a bubeník Juraj Kuchárek.

www.muller.sk

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top