Detail info
Close

PRAGUE SOUNDS GOOD!

PRAGUE SOUNDS GOOD!

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ticketportal.cz in English version

PRAGUE SOUNDS GOOD!
Původně ohlášený jednodenní večírek se SUM 41, NOFX a Millencolin se rozrůstá
do dvou dnů a místo tří kapel jich ve dnech 23.-24. srpna ve Foru Karlín vystoupí hned šest!
Line up:
23.08.2016: Donaha / Sum 41 / Millencolin
24.08.2016: Leftover Crack / NOFX / Pennywise

"Zastupující agentura NOFX si Prahu omylem zanesla do diáře na druhý den, tj. 24. srpna. A protože 23. srpna k nám kvůli koncertu v Rakousku přijet nemohou a my jsme české fanoušky nechtěli o jejich vystoupení připravit, nezbylo než celou akci o den rozšířit a NOFX přesunout na druhý den. Výhodou je, že se tím otevírá prostor pro další účinkující." prozrazuje důvod prodloužení akce Patrik Svitek z pořádající agentury NuCoast, která už jedná s další zahraniční kapelou o vystoupení před NOFX. Její jméno bude ohlášeno zanedlouho spolu s dvěma skupinami, které budou oba večery zahajovat.

Původně zakoupené vstupenky včetně Early Birds platí automaticky na oba dva dny. Stejně tak jako nově vydané dvoudenní vstupenky jsou nepřenosné a u vstupu budou vyměněny za pásku (hand strip).
Původně zakoupené vstupenky lze případně vrátit na místě a způsobem jejich zakoupení -POZOR! POUZE DO ÚTERÝ 31. KVĚTNA!- a zakoupit si vstupné jednodenní.

VSTUPENKY NELZE REZERVOVAT, využijte prodejní místa Ticketportal
nebo přímý nákup on-line na ticketportal.cz - HOMEtickets!!!
Další info:

slevy NE / bezbariérový přístup ANO / zvláštní prostor pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a jejich doprovod (jedna osoba) na I. galerii, vstupenka ZTP/P-DISABLED platí pro dvě osoby: vozíčkář nebo ZTP/P a jedna osoba jako doprovod.

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top