Detail info
Close

GALADEGUSTACE PALÁC ŽOFÍN 2016

GALADEGUSTACE PALÁC ŽOFÍN 2016

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

GALADEGUSTACE PALÁC ŽOFÍN 2016
TRADIČNÍ A NEJVĚTŠÍ VÝSTAVA VÍN A DESTILÁTŮ Z CELÉHO SVĚTA

Společnost Premier Wines & Spirits pořádá již 16. ročník prodejní výstavy vín a destilátů Galadegustace Palác Žofín 2016. Jde o největší akci svého druhu v České republice, která se bude letos poprvé konat v noblesních prostorách paláce Žofín. Na galadegustaci budou představena vína a destiláty z celého portfolia společnosti. Mezi vystavovateli nebudou chybět ani ikonická vinařství - za všechny jmenujme například Vega Sicilia, Marqués de Murrieta, Codorníu, Banfi, Barone Ricasoli, J.J. Prüm, Dr. Bürklin-Wolf, F.X. Pichler, Santa Rita, Robert Mondavi a další. Samozřejmě se objeví i zástupci z České republiky včetně Vinaře roku 2015 Mikrosvín Mikulov. Těšit se můžete i na nová vinařství nebo novinky z řad prémiových destilátů. Jednou z těch největších bude vodka Stolichnaya.
Prezentován bude také celý sortiment vlastních značek, které společnost vyrábí spolu se Zámeckým lihovarem v Blatné (Baron Hildprandt, Altfernet).

Součástí výstavy bude 2. ročník sommelierské soutěže Premier prix de sommelier pořádané pod záštitou Asociace sommelierů ČR a také exkluzivní přednášky pod vedením uznávaných barmanů:
• Mattía Cílía - Tito´s vodka
• Erik Möller - international brand ambassador značky Xanté
• Joanne Moore - master destiler z G&J Distillers (Greenall´s, Opihr, Bloom, Dubliner).

Více informací na www.1er.cz/galadegustace

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture GALADEGUSTACE PALÁC ŽOFÍN 2016
picture GALADEGUSTACE PALÁC ŽOFÍN 2016
Top